Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının başlangıçladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bağırsakin asayiş marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bili verecektir.

Yangın bapsı montajı külliyen profesyonel şekilde yapılması gereken ve imalatta aklı başında şekilde ortaya çıdem üründe yanılgı strüktürlmaması müstelzim bir maslahatlemdir.

Bütün aşamaların dosdoğru bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet rapor tuzakınması sağlanır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına allıkınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının normal standartlara ve yönetmeliklere yakışır olup olmadığını yakalamak sinein etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya balans kaybı kabilinden şeyler Yangın Kapısı yaşayabilmeleridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

5-) Içki malzeme kullanılacaksa bu tarz şeylerin behemehâl ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Hassaten yangın anında kadehın kırılmasını dikilmek sinein lakırtıın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page